MARKETING/ BRAND COÖRDINATOR

Wil jij het nieuwste lid van ons marketingteam worden?

 

Ben jij een talentvolle junior marketing- en communicatiemedewerker? Word je enthousiast van plannen, coördineren en organiseren en draai jij je hand niet om voor het maken van een goed en secuur overzicht? Kom dan ons team versterken en help ons bij het behalen van de ambitieuze doelstellingen.

Wie zijn wij?

Sonic Equipment is dé specialist in hoogwaardig handgereedschap, gevulde gereedschapswagens en premium opbergsystemen. Opgericht in 2004 en nu een toonaangevend merk met verkoop in meer dan 65 landen over de hele wereld. Naast Automotive is Sonic actief in de sectoren Landbouw, Truck, Industrie, Luchtvaart, Maritiem en (Motor)fietsen. Ons doel is om de perfecte oplossing te bieden voor technische professionals, altijd met de juiste balans tussen design, kwaliteit en prijs. Zodat zij elke dag met plezier en vertrouwen het meeste uit hun werk kunnen halen. 

 

Ons team

Bij Sonic vinden we de ontwikkeling van het merk zeer belangrijk. Ons team heeft als doel om het merk nog sterker te maken en te zorgen voor een herkenbare stijl en een steeds hogere naamsbekendheid. Als marketing/brand coördinator bij Sonic maak je onderdeel uit van dit multidisciplinaire marketingteam, bestaande uit digital marketing, social media & content, brand management en design. Daarnaast werk je nauw samen met o.a. sales, HR, customer support en verschillende externe leveranciers.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt het marketingteam zo veel mogelijk. Denk hierbij aan het coördineren van de creatie van online- en offline-communicatiemiddelen. Het waarnemen van partnerships. Het beheren van de gecreëerde content en ondersteuning bieden bij overige marketingactiviteiten.  


Naast de samenwerking met het team, toon je een grote mate van zelfstandigheid en stem je waar nodig af met je collega's. Je bent een echte planner en wordt enthousiast van coördineren en organiseren en draait je hand niet om bij het maken van een goed en secuur overzicht.

Wat staat er op je CV?
 
 • Je hebt een relevante HBO- of WO-opleiding afgerond en hebt al enige ervaring (1à2 jaar) binnen het vakgebied van marketing/communicatie.
 • Samenwerken is vanzelfsprekend voor je, maar je bent ook zelfstandig en durft initiatief te nemen.
 • Je wordt enthousiast van plannen, coördineren en organiseren en draait je hand niet om voor het maken van een goed en secuur overzicht.
 • Je brengt orde in de informatie die beschikbaar is, signaleert wanneer er zaken missen of fout gaan en let er bij de uitvoering op dat de details kloppen.
 • Je bent een goede sparringpartner en neemt initiatief.
 • Je bent creatief en beschikt over redactionele vaardigheden.
 • Je bent enthousiast, energiek en ambitieus, steekt graag de handen uit de mouwen en vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Enige ervaring met het produceren/ontwikkelen van communicatiemateriaal en – activiteiten is een pré.

 

Dit krijg je ervoor terug

 • Sonic biedt een dynamische, energieke en collegiale omgeving waar we trots zijn op onze producten en ons bedrijf
 • Een innovatief, ambitieus en ondernemend team
 • Een open en informele werksfeer
 • Echt verschil kunnen maken binnen een snelgroeiende organisatie
 • Een marktconform salaris

 

Jouw sollicitatieprocedure

Je solliciteert door op onderstaande knop te drukken en ons sollicitiatieformulier in te vullen met alle relevantie informatie .We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 7 dagen laten we weten of we je graag op gesprek willen laten komen.

 

 1. De eerste ontmoeting: laten we elkaar eens leren kennen
 2. Het vervolggesprek: enthousiast na het eerste gesprek? Dan gaan we in een tweede gesprek meer op de inhoud in. We lichten graag de functie en het team toe
 3. Contractvoorstel: we proberen je een aanbod te doen dat je niet kunt weigeren!
 4. Welkom bij het winnende team: we zetten een krabbel onder het contract en heten je van harte welkom bij Sonic Equipment

Contact ons

Leuk dat je Sonic Equipment als je toekomstige werkgever ziet. Mocht je vragen hebben over de betreffende vacature dan kun je telefonisch contact opnemen met Sophie van Mer via +31 299 224 536.

* This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site

* You can always delete saved cookies by visiting the advanced settings of your browser.
* Click here for our Privacy Statement
* Click here for our Terms and Conditions